Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä avoimet työpaikat

WSOY:n tietokirjatoimitus hakee kustannustoimittajaa vakituisen työsuhteeseen

Haemme hyvistä tarinoista ja oivaltavista tietosisällöistä innostuvaa ammattilaista mukaan toimitukseemme. Monipuolinen kiinnostus aikamme ilmiöistä sekä tarinallisen tietokirjoittamisen tuntemus ovat ominaisuuksia, joita sinulta haemme. Kustannustoimittajana osallistut aktiivisesti uusien kirjahankkeiden ideointiin ja toteutukseen niin elämäkertojen, tositarinoiden kuin aihelähtöisten tietokirjojen osalta. Ymmärrät perinteisen printtikustantamisen lisäksi digitaalisten sisältöjen logiikkaa ja osaat miettiä, mihin myyntikanaviin vastuullasi olevat sisällöt parhaiten soveltuvat. Kustannustoimittajana tulet toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa ja hallitset tiimityöskentelyn ja projektien vetämisen, mutta vastaat itsenäisesti kirjaprojektin toteutuksesta. Kustannustoimittajana ideoit, suunnittelet, vastaat aikataulunhallinnasta, markkinointiteksteistä, tekstin toimittamisesta ja muusta toteutuksesta yhdessä kirjailijan, kääntäjän ja graafikon kanssa. Sinulla on hyvä kielentaju ja kyky arvioida niin tekstin yksityiskohtia kuin kokonaiskuvaa. Tarjoamme sinulle paikan Suomen parhaassa tietokirjatiimissä ja kilpailukykyisen palkan. Rautaisen ammattitaidon lisäksi arvostamme uteliaisuutta, innostusta, kokeilunhalua ja hyvää huumorintajua. Jätä hakemus 16.4. mennessä, linkki hakemusportaaliin.

IT-asiantuntija

Werner Söderström Osakeyhtiö, ”Werneri”, on Suomen johtava yleisen kirjallisuuden kustantaja, jonka kustantamobrändejä ovat WSOY, Tammi, Johnny Kniga, Kosmos, Bazar, Readme.fi ja Docendo ja Minerva.
Toimintamme laajentuessa haemme tuotanto-osastolle monipuolista osaajaa vahvistamaan IT-tiimiä vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Vastaat Wernerin henkilöstölle tarjottavien IT-tukipalvelujen tuottamisesta ja ohjaamisesta sekä niihin liittyvien työkalujen ja prosessien kehittämisestä yhteistyössä ulkoisten palveluntuottajien kanssa. Seuraat käytössämme olevassa tiketöintijärjestelmässä palvelupyyntöjä ja reagoit niihin. Vastuullasi on myös puhelinlaitteiden ja -liittymäsopimuksien hallinnointi, ja niihin liittyvien toimintamallien kehittäminen.

Intranetissämme on laaja kattaus IT-palveluihin liittyviä ohjeistuksia, joiden ylläpitoon osallistut oman vastuualueesi mukaisesti. Vastaat myös työtehtäviisi liittyvistä muutos- ja häiriötilanteiden tiedottamisesta.
Lisäksi vastuualueellesi kuuluvat mm. automatisointien, MS SQL -tietokantojen ja niihin liittyvien palvelimien ylläpito, tietoturvasta huolehtiminen ja kehitys sekä itsenäisesti osana IT-tiimiä että yhteistyössä ulkoisten kumppanien kanssa. Dokumentointi ja ohjeistuksien laatiminen sekä niiden ylläpitäminen on osa päivittäistä työtäsi.

Emme odota sinun olevan huippuasiantuntija, mutta odotamme sinun olevan halukas kehittymään ja oppimaan. Sinulla on vähintäänkin perustaidot Windows-palvelimista ja -työasemista sekä Linuxista. Mac-osaaminenkaan ei ole haitaksi. MS SQL -osaamisesi tulee olla sillä tasolla, että kykenet huolehtimaan tietokantojen huollosta ja tietoturvasta.

Olet ollut työelämässä vähintään viisi vuotta. Tiedät, millaista on työskennellä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Toimintamallimme on alati muuttuvan toimintaympäristön mukaisesti joustava ja ketterä.
Odotamme, että suoritat työtehtäväsi itsenäisesti, järjestelmällisesti, tarkasti ja tunnollisesti. Et myöskään pelkää rutiineja. Uskallat kysyä, kyseenalaistaa ja kehittää. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja tiimissä työskentely on sinulle luontevaa. Olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen.
Werneri tarjoaa sinulle monipuolisten työtehtävien lisäksi toimialan ehdotonta huippua olevan tiimin tuen, kokemuksen ja osaamisen. Toimialan johtava kustantamo on erinomainen paikka oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi rekrytointiportaalimme kautta viimeistään 25.4.2021.

Lisätietoja Janne Koskiselta ja tiimiltä puhelimitse 040-777 7476 ma 19.4.2021 klo 14.00–15.00 ja ke 21.4.2021 klo 10.00–11.00.

Avoimet hakemukset

Voit myös jättää avoimen hakemuksen osoitteessa hakemusportaalissamme.